torsdag, juni 10, 2010

En man kom i mål - alla vann

Med detta inlägg skall jag sätta punkt för allt som handlar om hälsenor, klocktider, spray, muskler, pace, tåtuttar och skobekymmer.

Kröner detta med ett alldeles speciellt klipp som min gode vän (vi möttes på Ios -81) Punkfarfar satt ihop - då han jobbade som backupfotofgraf vid målgången för att fånga upp de som inte fick någon tid (tappade eller trasiga chip)
Nåväl - det är något gubbludrigt över samtliga som kommer inknäande med 42 km i benen efter 4 tim 30 min på Stockholms gator - men jag trodde nog att jag skulle se lite spänstigare ut.

Hursom - mitt lilla event med SMS-följning och bokutlottning är nu klart.

Idag sätter jag in 180:- på Erstas postgiro och skickar en signerad bok till..... Chris Wesslen som tillsammans med 8 andra följde mig i lördags. Besök hennes blogg - den är kanon när det handlar om mat. Mycket inspirerande.
Lottdragningen skedde med nio namn på var sin lapp i min keps... skaka, skaka... och på den lapp jag drog upp stod Chris namn

Tack till alla övriga för engagemang och support!

Bloggen totalt sett närmar sig en längre vilopaus har jag bestämt.

Den 17 juli fyller den 5 år. Fram till dess kommer jag att göra ett 10-tal inlägg för att knyta ihop säcken.

I sommar och höst skall jag börja jobba med min nya bok och fokusera på annat än bloggar, twittrar och sånt. Min abstinens kommer jag hantera på ett fysiskt/andligt plan. För det här är tufft - jag vet det.

Bloggen kommer inte att dö. Den kommer möjligtvis att återupplivas och det social nätverket aktiveras när det närmar sig boksläpp. Fram till dess får vi synas i Köttvärlden.

2 kommentarer:

  1. Visst ja, bokutlottning var det också, himla tur att nån annan än jag vann eftersom jag ju redan har din fina bok! Grattis till segraren.
    Ha det gott i bloggvilan så ses vi när vi ses.
    Tjingeling!

    SvaraRadera
  2. Tjingeling själv till en av mina allra mest trogna kommenterare och följare

    SvaraRadera

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine