söndag, juni 10, 2007

Lite ilska..

Är det något som får mig att gå igång så är det människor som skall vara korrekta, oantastliga och fungera i alla lägen. Ingen...med ett normalt känsloliv fungerar så. Det borde också vara tillåtet att få vara mjuk och känslosam i TV o övrig media.

Jag tyckte därför om Gert Fylkings fråga till Bengt Dennis; "När grät du senast?" Detta skedde i samband med att Dennis höjt räntan till 500% 1992...

Trähatten L Danielsson har farit illa i media. Nu senast i bl a SvD där hårddiskar analyserats och loggar av trafiken inom kort kommer att offentliggöras.

En Hr Hartman skrev på sin blogg om att snuttifieringen och granskningen av Danielsson skymmer det som hela historien handlar om... vår oförmåga att reagera och hantera krissituationer och att Danielsson bara är ett sätt att knipa enkla politiska poäng. Det måste vara en sosse som tänker/skriver så...

Så är det inte för mig... Danielssons agerande eller brist på handlar inte om politik. Den handlar om ärlighet, känslor och förmågan att stå för det man gjort/inte gjort.

Där brister Danielssons förtroendekapital av vad som hittills kommit fram och den senaste rapporten...om sökningar på Langkawi för planering av egen nöjesresa...gör inte saken bättre.

Han skall visst komma med en bok i augusti "där allt skall upp på bordet". Hade vart mycket sundare för alla om karln tagit bladet från munnen redan i januari -05 och sagt som det var...

Möjligtvis hade det inte gett några politiska poäng. Men han hade fått stjärnstauts i de rakryggades armé. I den armén finns förvisso ytterst få politiker... det verka inte ingå i "kitet"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Eehhhummm... This is my theory...and it's mine